Mama Bongso

Catering

mama Bongso

ABOUT DJAEN

Mama Bongso Van generatie op generatie

Mama Bongso, onder leiding van Tina, is uw toegangspoort tot de smaken van generaties. Onze passie voor de Indische en Molukse keuken wordt weerspiegeld in de gerechten die we serveren. Onze recepten zijn schatten die van generatie op generatie zijn doorgegeven en we zijn er trots op om deze traditie voort te zetten. Bij Mama Bongso draait alles om het delen van deze rijke erfenis met bedrijven die op zoek zijn naar onvergetelijke culinaire ervaringen. Ons menu bevat een uitgebreide selectie van smaken, van kruidige specerijen tot hartverwarmende gerechten. Laten we samen uw evenementen veranderen in een smaakvolle reis door de Indische en Molukse keuken.

tina_handtek_02
menu_004
WhatsApp Image 2023-09-22 at 16.20.35
Sate_ayam_met_satesaus

EXPERIENCE

Exquisite Fine Dining

Bij Mama Bongso draait het allemaal om het delen van onze culinaire erfenis met uw bedrijfsevenementen. Wij begrijpen de kracht van voedsel om mensen samen te brengen en herinneringen te creëren. Laat ons u helpen om van uw zakelijke bijeenkomsten en evenementen een onvergetelijke culinaire reis te maken. accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Donec sollicitudin molestie malesuada.

0 +

Menu

0 +

caterings pmnd

0 +

Customers

Ontdek de Smaak van Mama Bongso Catering"

Bij Mama Bongso draait het allemaal om het delen van onze culinaire erfenis met uw bedrijfsevenementen. Wij begrijpen de kracht van voedsel om mensen samen te brengen en herinneringen te creëren.